آموزش پخت آش جوشواره به روش ساده

آش جوشواره

آموزش پخت آش جوشواره به روش ساده

آش جوشواره

آش جوشواره یکی از غذاهای محلی میباشد آش جوشواره در مناطق مختلف کشور به روش های مختلف تهیه میشود

امروز ما پخت آش جوشواره را به ساده ترین و خوشمزه ترین روش آموزش میدهیم

مواد لازم:

1.خمیر

2.سبزی (اسفناج یا سبزی کوهی)

3.کشک

4.پونه یا نعنا

5.روغن

6.فلفل زردچوبه ونمک به میزان لازم

7.پیاز

8.گردو

آموزش پخت:

در ابتدا سبزی ها را با آب جوشانده و بعد با مقداری پیاز در روغن تفت دهید و خمیر را روی سینی و یا تخته ای کاملا پهن نمایید

و سبزی های پخته شده را به صورت دایره ای با فاصله از هم روی خمیر گذاشته و یک لایه از همان خمیر روی سبزی ها بکشید

و با چاقو به صورت مربعی بریده و اطراف آن را با انگشت سفت نمایید وآن ها را کمی (10 الی 15 دقیقه) بگذارید تا آماده پخت با آب شود مانند تصویر زیر:

جوشواره

و بعد در قابلمه ای آب بریزید و بگذارید بجوشید بعد از جوشیدن آب خمیرها را به آن  اضافه کنید و صبرکنید تا خمیرها پخته شوند بعد از پخته شدن آن هارا صاف کنید و اکنون پونه پیاز و گردو را در روغن کمی تف دهید و کشک را به آنها اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشید و بعد از اماده شدن مقداری از آن خمیرهارا در ظرفی ریخته و کمی از کشک آماده شده را روی آن بریزید و میل نمایید.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*